Lichtpunten

Voor ons voelt het nog allemaal zo onwerkelijk. Alsof we met z’n allen in een slechte film zijn beland. Onzekerheden en vele vragen schieten door je hoofd.

Hoe moet het nu verder? Maar, zo hebben wij besloten … dit is niet het moment om bij de pakken neer te zitten. Dat past niet bij ons als familiebedrijf. We kijken dus ook naar de lichtpunten die ‘in ons nieuwe leven’ voorbij komen.

Daarom willen we de volgende links met je delen:

 

Maatregelen

Je bent nog steeds van harte welkom in onze winkel (Jacht- en Schietsport en Wonen & Huishoud). De winkel blijft (tot nader order) geopend. Het spreekt voor zich dat we de adviezen van het RIVM en de GGD nauwkeurig opvolgen. Dit alles met het doel om zowel de klant, Willie, Marian en Jan een zo veilig mogelijke omgeving te bieden.
Uiteraard passen we deze maatregelen aan zodra daar aanleiding voor is.

Dat betekent onder meer dat we zoveel mogelijk een afstand van 1,5 meter aanhouden en we de hygiëneregels strikt naleven. Je zult begrijpen dat we in deze tijd ook afzien van het schudden van handen.

Verder:

  • wassen we met grote regelmaat onze handen
  • desinfecteren we bij elke transactie het pinapparaat en de kassa
  • desinfecteren we diverse keren per dag de deurklinken, onze stamtafel, de toonbank, lichtknopjes, de toetsenborden etc..

Indien gewenst kun je in onze winkel ook altijd je handen wassen.

Heb je over bovenstaande maatregelen aanvullende vragen of wil je advies? Bel gerust naar de winkel (telefoon 0524 – 551 253) of stuur een e-mail naar info@janwitvoet.nl. Van eventuele veranderingen in de situatie rondom het Coronavirus houden wij je op de hoogte.

Wij willen je bedanken voor je begrip en wensen je veel gezondheid toe.